NLM Molde misjonsforsamling et kristen forsamling i Molde, for folk i alle aldre. Vår visjon kan kort formuleres med ordene: "Nær Jesus – For hverandre – Til Alle".

Med «Nær Jesus» mener vi at Jesus er sentrum i Vår forsamling. Bibelens 66 bøker vitner om ham og det han har gjort for oss. Bibelen sier at Jesus er «Veien, Sannheten og Livet» (Joh 14: 6.) Vi vil arbeide for økt bibelkunnskap blant våre medlemmer og Den Hellige Ånds ledelse for våre liv.

Med «For hverandre» mener vi at vi som forsamling ønsker å stå sammen, styrke hverandre i troen, lytte til hverandre, og være tilstede for den som trenger. Vi står sammen om nådemidlene: Guds ord, Dåp og Nattverd.

Med «Til alle» ønsker vi å sette fokus på NLMs overordnede visjon: «Verden for Kristus». Vi ønsker å spre evangeliet om Jesus Kristus både her i Molde og på NLM sine misjonsfelter, slik Jesus befalte i Matt. 28: 18 – 20. Vi ønsker å spre informasjon, skape engasjement, be for arbeidet og støtte det økonomisk.

Lover for NLM Molde Misjonsforsamling kan lastes ned her.

Vår kristne bekjennelse

Gjennom århundredene siden Jesus døde på korset og sto opp igjen fra de døde, har den kristne kirken bekjent troen på ham. Noen nøye formulerte bekjennelser er skrevet ned, og blitt en del av kirkens tradisjon. NLM Molde misjonsforsamling, og NLM for øvrig, forplikter seg på fem av disse skriftene: De tre oldkirkelige bekjennelsene (Den apostoliske, den nikenske og den athansiske), den augsburgske trosbekjennelse og Luthers lille katekisme

Styre

Hildegunn Dalane Fagerli

Odd Arne Haram (Leder)

Torill Haugen

Jon Arne Lindseth

Martin Stige (Nestleder)

Per Bjørnar Ellinggard (Vara)

Gjermund Smenes (Vara)

 

Forsamlingsleder

Sakarias Ingolfsson er ansatt som områdearbeider i NLM Region nordvest og forsamlingsleder for NLM Molde. Han kan kontaktes på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller mobil 976 19 658.

Kontor

NLM Molde misjonsforsamling har kontor i Begmo kirke, nøisomhedveien 45 i Molde. Forsamlingsleder Sakarias Ingolfsson har kontortid mandag og tirsdag kl 9:30-15:00. Kom gjerne innom dersom du har anledning, ta en prat og en kaffekopp. Har du spørsmål om kristen tro, lære og praksis prater han gjerne om det. Ønsker du samtale eller skriftemål kan dette også avtales spesifikt. Bruk kontaktinformasjon ovenfor.

Misjonssambandet

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) er en fri og selvstendig organisasjon på luthersk grunn. Mottoet "Verden for Kristus" er inspirert av Jesu egen misjonsbefaling i Bibelen. Derfor har NLM vært opptatt av misjon helt siden starten i 1891.

NLM har i dag over 150 misjonærer i flere land på tre kontineter. Disse utsendingne skal særlig formidle budskapet om Jesus Kristus. Dette går hånd i hånd med hjelpearbeid innenfor helse og jorbruk med mer.

I Norge driver vi et variert arbeid, hvor NLM Molde Misjonsforsamling er en av mange forsamlinger. Vi driver barnehager, skoler og leirsteder. I vår region kan vi nevne Høgtun Folkehøgskole i Torvikbukt, Vestheim ungdomssenter på Vestnes, Vestborg videregående skole på Stranda og Utsyn barnehage i Elnesvågen. I tillegg deltar står misjonssambandet for møter på ulike bedehus rundt om i regionen. Noe av dette vil bli annonsert her på siden.