Hopp til innholdet

Hvordan delta i møter på Zoom?

Vi gjør noen forsøk med å holde søndagsmøter ved hjelp av konferanseprogrammet Zoom. For å delta, begynn med å finne møtet i kalenderen vår.

Der vil du finne en lenke til det aktuelle Zoom-møtet. I utgangspunktet er det så enkelt som å trykke på lenken og deretter følge instruksen på skjermen. Første gangen du bruker lenken vil det imidlertid være et par ekstra trinn å gå gjennom. Trenger du assistanse, kan du ringe forsamlingsleder Sakarias Ingolfsson på 976 19 658.

Installasjon på forhånd

For å gjøre dette enklere kan du installerer Zoom programvaren på forhånd. Du må da gå inn på hjemmesiden til Zoom og laste ned programvaren til din enhet.

Hvis du bruker vanlig PC, ser du etter alternativet: «Zoom Client for meetings.» Når programmet har lastet seg ned, velger du «Åpne» eller «Kjør» og følger instruksene på skjermen. Denne proessessen bør være både rask og enkel.

Er du på mobil eller nettbrett ser du etter alternativet «Zoom mobile apps». Du kan evt. gå inn på Google Play Store eller Apple Store og søke etter appen Zoom Cloud Meetings. Husk at de mobile appene trenger tillatelse til å ta opp lyd og bilde/video for å kunne fungere.

Zoom sin oversikt finner du her: https://zoom.us/download#client_4meeting