Hopp til innholdet

Digitalt møte med Vestborgrussen

Den årlige ukes-turneen til Vestborgrussen måtte i år avlyses grunnet korona-situasjonen. Men når Vestborgrussen ikke fikk reise rundt i regionen vår, så tar vi dem med rett hjem i stuen til deg søndag 11. april.

En gruppe av elevene har spilt inn et møte slik som det bruker å være på turneen. Opptaket er gjort i møtesalen på Vestborg. Elevene er møteledere, forsangere, de forteller om skolen og russens misjonsprosjekt i Vest Afrika. Oscar Nordbø taler over søndagens tekst, og vi får et møte med rektor Håkon Hovda som har en fersk nyhet å melde.

Russen bruker hvert år å få gode inntekter til misjonsprosjektet sitt ved å reise ut på turne. Vi håper misjonsfolket også denne gangen vil bli med å støtte prosjektet både i bønn og ved å gi kollekt på det digitale møtet.

Møtet vil være tilgjengelig fra 11.-18. april.